Over

Het Goede Doel 010 is een stichting opgericht door Danny de Bree van Gerse Jongens en Mario de Koning van MKB Boekhoudservice. Beiden wilden een maatschappelijke bijdrage leveren en ondernemers verbinden. Het idee begon bij de deelname van Mario aan de editie van Alpe d’Huzes van 2017. Omdat zij allebei groot voetbalfan zijn, besloten zij hun krachten te bundelen en een maatschappelijk verschil te maken in de regio Rijnmond op een sportieve manier. Vanuit die gedachte organiseerden zij op 21 mei 2017 de eerste editie van Het Goede Doel 010: een voetbaltoernooi op het jeugdcomplex van Sparta Rotterdam.

Danny de Bree startte al in zijn eerste studiejaar een bedrijfje dat zou uitgroeien tot Gerse Jongens, Rotterdamse marketingconsultants die dagelijks werken om de merken van opdrachtgevers mooier te maken. Met de kennis die Gerse Jongens heeft opgebouwd springt het bij op strategisch, uitvoerend en creatief niveau. Gerse Jongens verzorgt de analyse van media en creëert voorspellende waarden door verbanden te vinden in campagnedata. Danny is fan van Feyenoord en houdt van hardlopen.

Mario de Koning is directeur van MKB Boekhoudservice, een kantoor dat uitblinkt door verregaande automatisering dat zorgt voor kostenbesparing en snel inzicht in cijfers. Mario heeft veel ervaring op financieel gebied in de regio Rijnmond. MKB Boekhoudservice is gestart om ondernemers op locatie te helpen op administratief terrein. Mario is vaak op de golfbaan te vinden en bij Excelsior.

Het Goede Doel 010 zal in 2018 plaatsvinden in het Van Donge & De Roo stadion van Excelsior. Vind hier meer informatie!

 Sponsoren 2018

Gerse Jongens
MKB Boekhoudservice