Editie 2018

De tweede editie van Het Goede Doel 010 vindt op vrijdag 1 juni in de middag plaats in het Van Donge & De Roo Stadion van Excelsior Rotterdam. Een deel van het speelveld in het stadion zal omgebouwd zijn tot overdekte loungeruimte met bar!

 Voor alle teams is eten en drinken en een volledig verzorgde walk-in diner inbegrepen bij de prijs van deelname. Gedurende de hele dag is er ruimte om te netwerken! Vanaf 12:00 bent u welkom en kunt u gratis parkeren voor de deur. Om 13:00 zal de eerste poulewedstrijd plaatshebben.

Wie wordt de winnaar van Het Goede Doel 010, editie 2018? U kunt uw onderneming naar de overwinning leiden! Tot 20 teams kunnen deelnemen. Ook de opbrengsten van deze editie worden gebruikt voor de strijd tegen kanker. Dit jaar is hét Rotterdamse Roparun-team van de Daniël den Hoed-kliniek het goede doel!

Kortom: voetballen met uw onderneming en met een walk-in diner van hoge kwaliteit nieuwe contacten leggen en oude onderhouden! Heeft u vragen, of wilt u uw bedrijf inschrijven? Bel dan 010-2988852 of vul het informatieformulier in onderaan deze pagina!

Prijs deelname
€899,-
Vermelding in de nieuwsbrief
Inbegrepen bij deelname
Vermelding op scherm
Inbegrepen bij deelname
Jouw logo op de banner
In onderling overleg
Jouw bedrijf op de boarding
In onderling overleg
Jouw bedrijf op de banner
In onderling overleg

Wegens grote interesse kunt u nu ook losse kaarten kopen voor de businesslounge, zodat u ook zonder team kunt genieten van exclusieve catering en nieuwe contacten kunt leggen en oude kunt onderhouden.

Voor twee businesskaarten betaalt u €199,-. U krijgt toegang tot exclusieve catering vanaf 14:00 en toegang tot een volledig verzorgde walk-in diner. Dit alles in een luxe setting op het hoofdveld van Excelsior Rotterdam.

Daarnaast krijgt uw onderneming vermeldingen op de videowall en in de nieuwsbrief!

Meer informatie?