Editie 2018

De tweede editie van Het Goede Doel 010 vindt op vrijdag 1 juni in de middag plaats in het Van Donge & De Roo Stadion van Excelsior Rotterdam. Een deel van het speelveld in het stadion zal omgebouwd zijn tot evenemententerrein met o.a. een luxe tent, een bar en een loungeruimte. Net als bij de vorige editie spelen teams 7 tegen 7 op een half veld. Teams bestaan uit 10 man, waarvan er 7 op het veld staan.

De drankjes en de barbecue zijn voor alle teams inbegrepen bij de prijs van deelname. Gedurende de hele dag is er ruimte om te netwerken! Vanaf 12:00 bent u welkom en kunt u gratis parkeren voor de deur. Een lunchbox kost 5 euro per persoon. Om 13:00 zal de eerste poulewedstrijd plaatshebben.

Wie wordt de winnaar van Het Goede Doel 010, editie 2018? Je kunt jouw onderneming naar de overwinning leiden! Tot 20 teams kunnen deelnemen. Ook de opbrengsten van deze editie worden gebruikt voor de strijd tegen kanker. Één van de goede doelen is hét Rotterdamse Roparun-team van de Daniël den Hoed-kliniek.

Wil je het goede doel extra ondersteunen? Laat dan je stem horen op de banner of op de boarding van Excelsior Rotterdam. Elke deelnemer komt standaard met zijn of haar onderneming in de nieuwsbrief en op de boarding.

Kortom: voetballen met je onderneming en met een barbecue van hoge kwaliteit nieuwe contacten leggen en oude onderhouden! Heb je vragen, of wil je jouw bedrijf inschrijven? Bel dan 010-2988852 of vul het informatieformulier in onderaan deze pagina!

Prijs deelname
€899,-
Vermelding in de nieuwsbrief
Inbegrepen bij deelname
Vermelding op scherm
Inbegrepen bij deelname
Jouw logo op de banner
In onderling overleg
Jouw bedrijf op de boarding
In onderling overleg
Jouw bedrijf op de banner
In onderling overleg

Meer informatie?