Editie 2017

De eerste editie van Het Goede Doel 010 vond plaats op 21 mei 2017 op het jeugdcomplex van Sparta Rotterdam. Er namen tien teams deel. Zij speelden 7 tegen 7 op een half veld. De opbrengsten zijn gegaan naar Alpe d’HuZes, een geweldig initatief van KWF Kankerbestrijding. Door de deelname van oprichter Mario de Koning is voor Alpe d’HuZes gekozen.

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers fietsend, wandelend of hardlopend tot zesmaal de Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek ondersteund met als doel kanker onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Sponsoren 2017

Gerse Jongens

Gerse Jongens helpt merken hun uitdagingen aan te gaan en te overwinnen. Gerse Jongens is een online georiënteerd marketingbureau dat zich richt op de kloof tussen creativiteit en data-analyse.

MKB Boekhoudservice

MKB Boekhoudservice zorgt dat MKB-ondernemers worden ontzorgd op financieel gebied. MKB Boekhoudservice geeft 24 uur per dag inzicht in financiële gegevens en geeft grip op administratiekosten.

Fruitzaken

Fruitzaken zorgt ervoor dat fruit op maat gratis bezorgd binnenkomt en makkelijk en goed verkrijgbaar is, vooral voor werkend Nederland. Met Fruitzaken is fruit op het werk voor iedereen toegankelijk.

Bon Bon Party Service

Bon Bon Party Service is gespecialiseerd in partycatering. Zij bieden creatieve oplossingen voor eten en drinken, locatie, styling en entertainment. Bon Bon Party Service maakt het zakelijke en particuliere event succesvol.

Mazars

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Mazars is een compacte accountantsorganisatie voor middelgrote ondernemingen met korte lijnen.

Logo_Tien_Producties

Tien Producties maakt verhalen in tekst, beeld en geluid. Tien Producties werkt met een team van cameramensen, journalisten, editors en interviewers om het verhaal van de opdrachtgevers in beeld of woord te brengen.

ptroom

PT ROOM helpt bij personal training. Zij helpen met het vinden van de juiste balans tussen beweging, voeding en rust. Met PT ROOM werken personal trainers samen met jou om deze doelstelling te verwezenlijken.

valeurlogo

Valeur Accountants levert toegevoegde waarde door sneller en effectiever te zijn in accountancy. Zij verschaffen bruikbaar financieel inzicht aan ondernemers. Valeur Accountants is gericht op de continuïteit van uw onderneming.

wijnhandelpeters

Wijnhandel Peeters is een vertrouwde naam voor wijnliefhebbers binnen en buiten Rotterdam. Zij organiseren geregeld proeverijen. Bij Wijnhandel Peeters vindt u een breed assortiment aan gedistilleerd, likeuren en wijn.

sparta

Sparta Rotterdam is de oudste betaald voetbalclub van Nederland. Sinds 1916 heeft de club het stadion in Spangen staan. Op het trainingscomplex van Sparta Rotterdam vond Het Goede Doel editie 2017 plaats.

flexpower

Flexpower maakt sportcrèmes voor spieren en gewrichten. Voor de warming up, tijdens de sportsessie en erna zorgen de crèmes voor langdurige verwarmende werking. De sportcrème van Flexpower is uniek omdat de warmtewerking pas start bij beweging.

dvan

DVAN Advocaten is binnen het ondernemings- en arbeidsrecht gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden en thematiek. DVAN Advocaten adviseert, procedeert, onderhandelt en contracteert.

Goos Communicatiemakers

Goos Communicatiemakers verzorgt communicatie-uitingen voor bedrijven aan de hand van onderscheidende concepten. Goos Communicatiemakers produceert drukwerk van hoge kwaliteit.